despre restaurant nef

Restaurant NEF Galati. Nunti, botezuri, petreceri, revelioane, evenimente.

Restaurantul NEF cu meniu traditional si international, recent deschis la intersectia dintre DN 26 si DN 24d (in intersectia cu padurea Garboavele), va ofera o gama variata de 14 feluri de ciorba, platouri traditionale, mancaruri traditionale si internationale si mancaruri vanatoresti.

Restaurantul NEF orgazineaza evenimente, botezuri, nunti, revelioane, petreceri private si "A la carte" cu 250 de preparate in fiecare zi de Luni pana Duminica intre orele 08:00 - 24:00.

Restaurantul NEF, unic in Galati, vine in intampinarea dorintelor culinare cu: vitel la protap, porc la protap, berbec la protap toate aceastea fiind servite intr-un ambient placut si primitor oferit de personalul restaurantului nostru.

Doriti ca evenimentul deosebit din viata dumneavostra sa se transforme intr-o noapte de neuitat?
Restaurant NEF din Galati cu specific traditional si international este destinat petrecerilor si evenimentelor deosebite din viata dumneavoastra, fiind un local intim, clasic dar in acelasi timp elegant si capabil sa va ofere acele clipe unice de care aveti nevoie.

Va asteptam sa petreceti o noapte de neuitat si sa gustati preparatele culinare din bucataria traditionala si internationala.

Organizam mese festive pentru evenimentele:

- nunti;
- botezuri;
- banchete;
- cununii;
- aniversari;
- reuniuni;
- Valentyne`s Day;
- simpozioane;
- revelioane;
- 1 martie;
- 8 martie;
- evenimente religioase;

Salonul are o capacitate de maxim 200 de locuri, dispunand de asemenea si de parcare proprie.

Restaurant NEF va organizeaza o serie de evenimente cu specific traditional si international.

Restaurant NEF poate fi oricand gazda unui eveniment vanatoresc.

Restaurant NEF va pune la dispozitie serviciile sale pentru organizarea de nunti, botezuri, evenimente festive, revelioane, petreceri.

restaurant nef galati, nunti, botezuri, petreceri

Tel: 0749 824 568, 0741 926 234
E-mail: contact@nef.ro